EXTREEM LEuVEN

EXTREEM LEuVEN

Regenachtig, dat is uiteraard het woord dat we op deze dag moeten plakken. Vanaf de opbouw reeds gemiezer en 'gezever', maaaaar dat hield de jongens van We're All Athletes niet tegen. In een mum van tijd werd de stelling opgebouwd en werd de arena op de evenementen weide omgetoverd tot een parkour speeltuin.

Door het regenweer konden we helaas niet werken met de plinten. Gelukkig zijn we creatieve boys die out of the plint kunnen denken, hebt ge 'm? De plinten samen met de matjes werden onder een grote witte tent gezet en daar konden de workshops alsnog doorgaan.

Wat ons echt oprecht gelukkig maakte was het beeld van doorweekte atleetjes die op on rond de stelling bewogen. Weer of geen weer, ze kwamen om te sporten, ze kwamen om te parkouren, ze kwamen om te genieten!

Nog even een dankwoordje om te eindigen. Merci aan EXTREEM LEuVEN voor de geweldige organisatie en mogelijkheden, merci aan Cirkus in Beweging voor het materiaal, deze keer GENE merci aan het weer... Last but not least ongelooflijke merci aan alle atleten die door weer en wind kwamen trainen en aan alle nieuwelingen die kwamen kennismaken met parkour.

See y'all in september!

EXTREEM LEuVEN Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief