Kunstjes voor Koppen

Kunstjes voor Koppen

Samen met DETO vormt We're All Athletes mee de basis achter het octopusparkour plan. Indien je nog niet op de hoogte bent van wat dit plan juist inhoudt, neem dan zeker hier eens een kijkje! Een plan waarbij meer bewegen centraal staat en dit uiteraard via parkour. Of je nu jong of oud, groot of klein, jongen of meisje bent... maakt niet uit ... We're All Atlhetes!

De dag begon al erg vroeg met een trein richting Bornem, aangezien de jongens van We're All Athletes best met het milieu bezig zijn en graag nutteloze files vermijden, leek dit hun de beste optie. Trein om 8u15, helemaal geen probleem voor deze vroege vogels! Een uurtje op de trein dat we gebruikten om onze presentatie in de namiddag voor te bereiden later, kwamen we aan in Bornem. Een kleine 5 minuten wandelen bracht ons tot een gezellig schooltje dat nauw meewerkt aan het Octopusproject. Aangekomen werden we meteen naar het klasje van meester Jelle geleid.  De leerlingen stonden buiten vol spanning te wachten, want Nico van helden was er… Binnen kregen zowel Nico en ik een microfoontje opgespeld en werden we even gebrieft over het verloop van de dag.

Toen we buiten kwamen stonden alle leerlingen al enthousiast klaar. Even kort de omgeving en de boys van We’re All Athletes konden hun ding doen. Wat bankjes en blokken verplaatsen rond de neige speeltuin die midden op de speelplaats stond. Al snel waren wij en de leerlingen er volledig klaar voor. Vaults over de geweldige bankjes, cat aan de paal van de basketring, precision op alle randjes en kantjes die we tegenkwamen. Wat was het weer een heerlijke dag!
Tijd voor een korte pauze voor de kids die ingevuld werd door een interview met Nico van helden. Koppen stelde enkele vragen in verband met het Octopusplan en Nico kon even van begin tot einde alles uitleggen. Daarnaast gaf hij ook wat info in verband met We’re All Athletes, benieuwd naar dat deeltje…
Om af te sluiten stelden we een groot parkour voor met alle kids samen waar Nico wat kunstjes met de GoPro kon doen. Terwijl alles voorbereid werd, zorgde ik ervoor dat de kids geen koud kregen. Enkele leuke coördinatie spelletjes toverden bij iedereen een geweldige glimlach en da’s exact waar we het voor doen! Toen iedereen klaar was konden we beginnen aan het grote parcours. Super cool om te zien hoe iedereen weer zo veel bijgeleerd had op korte tijd. Geweldig getalenteerde atleetjes en verdraaid veel bewegingen wat een dag!
How, nog 2 minuten en we moeten vertrekken of missen onze trein… Alweer een super dynamische dag voor de mannen van We’re All Athletes. In Leuven aangekomen haastten we ons naar de spiegelzaal en kon onze wekelijkse woensdag beginnen!
Voor alle geïnteresserden, woensdag om 21u30 zal de reportage van We're All Athletes te zien zijn op koppen!
Thanks voor iedereen die weer deel uitmaakte van alweer een geweldige dag vol beweging en plezier!
Kunstjes voor Koppen Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief