Masterclass Swings 8 mei Mariakerke

Masterclass Swings 8 mei Mariakerke

De Masterclass van 8 mei was weer een succes! Rond 11u15 spraken we af om de stelling in te laden op de circusschool en zo konden we een halfuurtje later onze rit naar Gent starten. In de auto bespraken we nog eens de volledige masterclass en nog wat andere zaken voor We're All Athletes! Eens aangkomen was het een race tegen de klonk omdat de stelling (die we meenamen) toch niet zo makkelijk binnen te krijgen was, buiten dan maar! 14 enthousiaste deelnemers die We're All Athletes weer heel wat heeft kunnen bijbrengen namen deel. Een uitgebreide opwarming met vooral heel wat input voor vernieuwende/belangrijke opwarmingsoefeningen en heel wat nieuwe opwarmingsspelletjes.

Door het goede weer en de stelling van Cirkus in Beweging, kozen we ervoor de bijscholing in 2 groepen te laten doorgaan. Zo startte 1 groep indoor, terwijl de andere groep outdoor (met de stelling startte). Swing naar cat, key swing, swing to swing, zolendraai, kick up en nog veel meer bewegingen werden didactisch benaderd en geoefend. Uiteraard ontbraken hier de nodige helperstechnieken niet aan.

Naar het einde van de workshop werd er ook een moment voorzien voor algemene vragen. Naast het beantwoorden van deze vragen, konden we ook even polsen naar de huidige situatie van de verschillende clubs. Besluit: goed bezig gasten! Wijzelf als We're All Athletes vinden het geweldig om te zien hoe we ons steentje konden bijbrengen in de groei van jullie clubs!

Samen de stelling in het zonnetje afbraken en dan terug naar Leuven. Uiteraard besliste iedereen om net die dag terug van de zee naar huis te keren. Heel wat gelach en gewerk in de file later konden we de stelling terug uitladen en voldaan huiswaarts keren.

Bedankt aan alle deelnemers en tot snel!

We're All Athletes

Masterclass Swings 8 mei Mariakerke Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief