Parkour Marathon 14/05

Parkour Marathon 14/05

YEAAAAH, WE MADE IT! Op Zaterdag 14/05 opende Cirkus in Beweging haar deuren in het Paul Van Ostaijen park. We're All Athletes organiseerde er een heuse Parkour Marathon en mét succes! Van 09:00u tot 18:00u werd er non stop parkour getraind.

Het avontuur begon eigenlijk al vrijdag avond, toen sliepen we in de circustent om deze te beschermen tegen ongewilde nachtelijke bezoekers. Samen sliepen we met Eppie, assistent trainer (sommigen al bekend) in de grote circustent van circus Barones.
Om 7u45 ging de wekker en zochten we naar ontbijt, niet veel later begon de opbouw van de stelling en het naar beneden halen van de plinten en houtblokken zodat de eerste traceurs (beoefenaars van parkour) om 9u van start konden gaan.

Super cool om alweer zo veel enthousiaste atleten te mogen verwelkomen. Zelf waren we aangenaam verrast over een heel deel atleten die super hard en gecontroleerd getraind hebben. Daarbuiten werd er ook heel volwassen omgesprongen met veiligheid en controle door de 'groteren' waarvoor we jullie heel erg willen bedanken! Samen kunnen we zeker en vast besluiten dat het alweer een geweldig moment was om te tonen dat parkour zo veel meer is dan enkel bewegen. Heel wat super aangename reacties en gesprekken gehad en daarbuiten duidelijk een aantal mensen die naar voren sprongen als toekomstige assistent lesgevers voor volgend jaar. Keep up the good vibes!

Dit zou natuurlijk niet hetzelfde geweest zijn zonder...

-Het weer, super dikke merci aan de zon om zo geweldig te shinen en de lach op ieders gezicht nog breder te vormen. Dankzij jouw konden we ook non stop (op de stelling) trainen, thaaaanks!

-Cirkus in Beweging, voor het organiseren van de opendeurdag en alle gewelidge mogelijkheden en kansen, we love you!

-Alle atleten en atleetjes van de lessen, we hebben zo veel bijgeleerd op alle vlakken en dat was duidelijk te zien. Misschien lijkt dit een algemene bedanking, maar stuk voor stuk een persoonlijke en dubbel zo hard gemeende MERCI!

-Iedereen die mee kwam bewegen, dankzij jullie hebben we weer eens kunnen ervaren dat parkour voor iedereen is! Iedereen beweegt en leert op zijn/haar eigen tempo, geweldig om te zien hoe we elkaar daarbij allemaal helpen!

-Alles assistenten van parkour, voor het mee begeleiden van de marathon. Zonder jullie was dit absoluut niet mogelijk geweest of toch zeker niet op dezelfde manier.

-De ouderssss, merci om je kind(eren) wekelijks naar de lessen te brengen en ook nu weer de mogelijkheid te bieden om samen te genieten van deze geweldige dag! Merci voor de positieve reacties en leuke gesprekken!

Tot snel!

We're All Athletes

Parkour Marathon 14/05 Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief