POWERWEEKEND

POWERWEEKEND

Omdat gezond en functioneel bewegen belangrijker en belangrijker wordt. Organiseert We're All Athletes in samenwerking met Cirkus in Beweging functionele krachtlessen. Deze ideale mix tussen plezier en bewegen kon je op het POWERWEEKEND tijdens de opendeurdagen van Cirkus in Beweging volledig gratis komen uittesten.

En of dat gebeurd is! Zowel zaterdag, zondag als maandag was er een ongelooflijke (t)opkomst! Meer dan 80 man kwam verdeeld over de 3 dagen mee met ons sporten. Lees hieronder hoe elke dag verliep en kijk mee met ons uit naar de laatste mogelijkheid om dit jaar gratis de krachtlessen mee te doen op POWERMONDAY! Inschrijven kan hier, hier ooooof hier!

POWERWEEKEND DAY 1: Zaterdag

Eerst en vooral een geweldige merci aan de zon, terwijl we onze bodies klaarmaakten voor de zomer kregen we dankzij jou ook echt dat zomerse gevoel dat ons nog wat extra motivatie gaf! Merci again aan de circusschool voor het openstellen van haar domein en haar geweldige samenwerking!

Zaterdag stonden we ingeschreven met 21, wat best mooi was als starter van het POWERWEEKEND. Uiteraard kwam er nog een deel bij die zich niet ingeschreven had en kwamen er een aantal ingeschreven deelnemers niet opdagen, maar ach, da's het leven. Flexibiliteit is niet enkel belangrijk voor je lichaam, maar ook voor het opstellen van je trainingen! Na een opwarming vlogen we er meteen in, een uitdagend circuit, zalig om uit te voeren in dat heerlijk zomerweer! Afgesloten met een geweldige Tabata en daarna verder van de parkour dag genoten!
Dikke merci aan alle jonge en oude deelnemers, zeer mooi om te zien hoe iedereen mee opgevangen werd en onderling begeleid werd door elkaar. We waren echt verbaast hoe hard de houding van de jongsten (6 jaar) erop vooruit gegaan is, de houdingstraining tijdens de lessen parkour werpt duidelijk zijn vruchten af!

 

POWERWEEKEND DAY 2: Zondag

Helaas heel wat minder weer op zondag, vandaar spreek ik niet over de zondag van het POWERWEEKEND, maar over de 2de dag of zelfs de regendag van het POWERWEEKEND. Ongelooflijk inspirerend hoe groot het doorzettingsvermogen bij de deelnemers was. De regenvlagen en oefenigen zoals de 'body flips' hebben voor bruine t-shirten of zelfs buikjes gezorgd, maar opgegeven werd er niet. Door weer en wind werd er alles gegeven, vandaar een welgemeende merci aan iedereen die aanwezig was!
Ook voor de 2de dag mochten we rekenen op een heuse opkomst, 17 inschrijvingen die later bijna verdubbeld werden door onze jonge deelnemers. Ook op deze dag vonden zij allemaal een plekje tussen de meer 'ervaren' deelnemers, wat een community, wat een ingesteldheid, huge thanks!

 

POWERWEEKEND DAY 3: Maandag

37 deelnemers, wat een (t)opkomst! Voor deze laatste dag opnieuw de zon op onze smoel, zalig! Een gezamelijke opwarming vol coördinatie en reactiesnelheid zorgde voor een brede glimlach bij iedereen nog voor we aan het leukste deel konden beginnen... De WORKOUT!  3 circuits hebben ervoor gezorgd dat sommigen nu niet meer door de deur kunnen, wat een beesten! De Tabata om mee te eindigen herinnerde ons er dan weer aan dat doorzetten zo veel voldoening geeft. Dikke merci aan iedereen dit deel uitmaakte van dit geweldige weekend en hopelijk zien we jullie allemaal terug op de laatste GRATIS POWERMONDAY!

inschrijven kan hier.

 

 

POWERWEEKEND Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief