SVEKKE'S Power Pop Ups???

SVEKKE'S Power Pop Ups???

Nou Nou

Wie had dat gedacht, aanstaande woensdag verlaat ik ons Belgenland...
Voor vakantie? Ik denk het niet als je mij kent... ik ga Power Pop Ups geven in Marokko!
Zeer benieuwd naar deze geweldige kans, het concept overseas en voor mezelf EINDELIJK nog eens wat tijd om bij te leren!
Ik zal elke dag 1 Power Pop Up geven aan een internationaal bedrijf dat apps ontwikkelt. Verder zal ik er tijd hebben om zelf te sporten én om eindelijk nog eens wat te lezen, online opleidingen te volgen, kortom BIJ TE LEREN, kijk ik zo naar uit!

Wat wil dat concreet zeggen voor de werking hier in België?
Er zijn geen giga veranderingen in uren voor de Power Pop Ups (hier en daar een kleintje dus check het zeker), behalve dan de lesgever... Als je al even naar de Power Pop Ups komt, kan het niet anders dan dat je de Svekke kent!

Zeer sterke kerel, vol energie, enthousiasme en zeker en vast ALTIJD aanwezig!
Ik had niemand beter kunnen vinden om de Power Pop Ups hier even over te nemen en was dan ook zeeeeer content toen hij die vraag beantwoorde met 'ik zie dat zeker zitten'.

Zeer belangrijk... deze 10 dagen met Svekke zijn enkel voor mensen die reeds een Power Pop Up gevolgd hebben. Indien je van plan bent iemand mee te nemen, even uitstellen tot de 24ste. Ik ben er 100% van overtuigd dat Svekke dat geweldig goed gaat doen, maar ik wil nieuwe mensen de volledige ervaring kunnen bieden met mezelf aan het stuur, vandaar! Vanaf de 24ste weer meer dan welkom dus!

Greeeeets

Jasper

SVEKKE'S Power Pop Ups??? Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief