Tweeduizend achttien

Tweeduizend achttien

2018 staat voor de deur, maar voor we dit ongetwijfeld geweldige jaar inzetten wil ik even terugblikken op 2017 Primergewijs…

Wat een jaar!

De Power Pop Ups en de Primer academy groeiden uit tot een vaste waarden van de Spiegelzaal en de prachtige Kapelzaal helemaal tot de loods bij BoardX. Daarna een eigen locatie in Hal5 om alles verder uit te breiden. Dit vrienden is echt een ongelooflijke droom die ik leef/werk!

Ik ben alles en iedereen zo dankbaar voor alle kansen die ik dit jaar kreeg en beloof dat ik alle kansen die ik in 2018 krijg dubbel en dik zal benutten!

2017 was ongetwijfeld mijn ongelooflijk geweldigste levensjaar tot nu toe, waarvoor dank!

2018 wordt het jaar waarin ik de stap zet zelfstandige in hoofdberoep te worden. Dit is ongelooflijk spannend voor mij, zeer uitdagend en ik kijk er dan ook enorm naar uit!

Ik zal m’n uiterste best doen er een nog veel beter jaar dan 2017 van te maken!

Wat wil dit alles zeggen voor jullie? De prijzen zullen onvermijdelijk opslaan met 21%, aangezien ik nu zelf verplicht ben BTW-belasting te betalen (klootzakken)… Uiteraard blijf ik nog steeds een zo laag mogelijke prijs hanteren en is het dus effectief ‘maar’ 21%.

GOED NIEUWS, aangezien dit even plots voor mij komt als voor jullie organiseer ik op 7 januari het geweldige Uku’Ole!

Uku’Ole??? Hawaïaans voor tax free, jazeker, die geweldige zone in de luchthaven waar je alles aan -21% kan kopen! Concreet een dag waar je in de Primer alles kan kopen zonder de 21% die er bijkomt. Schoenen, t-shirts, beurtenkaarten, …! Beste wensen voor het nieuwe jaar en we zien elkaar snel! KNALLEN!

Tweeduizend achttien Meer items

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief