Primer Academy

Primer Academy

2 BIG CONCEPTS

PRIMER Personal Coaching PRIMER is een nieuw betaalbaar personal coaching concept in Leuven dat staat voor het leggen van een basis. Letterlijk een basis laag in de rauwe zin van het woord. Een basis om verder door te groeien in een bepaalde sport of een basis voor het bouwen aan een optimale versie van jezelf/je leven.


POWER POP UP Naast de Personal Coaching hebben we ook nog steeds het intussen zeer gevestigde concept 'Power Pop Up'. Deze groepslessen gaan dagelijks door en combineren alle belangrijke aspecten van Strength & Conditioning in een plezante groepsles. Check https://www.wereallathletes.be/inschrijvingen-power-pop-up for more info & subscriptions.Wil je meer info over 1 van de concepten van We're All Athletes, prijzen, formules of beschikbare uren aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@wereallathletes.be
Voor meer info kan je zeker ook @primeracademy checken op instagram/facebook!


PRIMER is intussen de opstartfase gepasseerd, maar blijft de komende tijd nog heel wat groeien. De naam is afkomstig van de primer laag, een ruwe basis laag, de eerste ‘layer’ die als ‘foundation’ dient voor wat er verder zal komen. Een basis is en blijft een laag waarop constant verder gebouwd kan worden. PRIMER staat daarom voor een oerdegelijke basis waaruit of waarop men verder kan bouwen in eender welke richting.
PRIMER staat voor een gedreven, energieke en bijzonder leergierige omgeving waar je hoe langer hoe meer op zoek gaat naar de optimale versie van jezelf. Met PRIMER willen we die zoektocht/kennis delen met iedereen die naar een dergelijke basis op zoek is. Ons ultieme doel is al wat we weten zo goed mogelijk vertalen naar jou om samen te streven naar een betere versie van jezelf.


Contact
0496 87 75 08
info@wereallathletes.be
Blijde Inkomststraat 103, 3000 LeuvenPRIMER - Lay The Foundation - https://www.youtube.com/watch?v=TXSUDbdxfkk
Primer Academy

Contact

'K zit nog met een vraagske...

Contact us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief