Primer Academy

Primer Academy

3 BIG CONCEPTSPersonal Coaching PRIMER is een betaalbaar personal coaching concept in Leuven dat staat voor het leggen van een basis. Letterlijk een basis laag in de rauwe zin van het woord. Een basis om verder door te groeien in een bepaalde sport of een basis voor het bouwen aan een optimale versie van jezelf/je leven.
Prijs: Mail gerust voor wat meer info hierover.
Wil je in een grotere groep komen, dan kan je best even een mailtje sturen voor wat op maat gemaakte service.


POWER POP UP Naast de Personal Coaching hebben we ook nog steeds het intussen zeer gevestigde concept 'Power Pop Up'. Deze groepslessen gaan elke ochtend en avond door en combineren alle belangrijke aspecten van Strength & Conditioning in een plezante groepsles. Check https://www.wereallathletes.be/inschrijvingen-power-pop-up for more info & subscriptions. De eerste les is trouwens sowieso GRATIS!
Prijs: 99 euro per 10+1-beurtenkaart OPGELET deze kaart is 4MAANDEN geldig te tellen vanaf betaling of eerste les!
--> Overschrijven op !!!NIEUW REKENINGNUMMER BE25 3631 7403 1982!!! mededeling: 'Voornaam + Achternaam - Power Pop Up'.


INVITE ONLY GYM In de Primer Academy is er ook de mogelijkheid tot 'vrij' trainen. Het concept is echter invite only. Dit wil zeggen dat niet zomaar iedereen vrij mag/kan komen trainen. Kom gerust eens langs of stuur een mailtje indien je hierover wat meer info wenst.


Wil je meer info over 1 van de concepten van We're All Athletes, prijzen, formules of beschikbare uren aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@wereallathletes.be
Voor meer info kan je zeker ook @primeracademy checken op instagram/facebook!


PRIMER is intussen de opstartfase gepasseerd, maar blijft de komende tijd nog heel wat groeien. De naam is afkomstig van de primer laag, een ruwe basis laag, de eerste ‘layer’ die als ‘foundation’ dient voor wat er verder zal komen. Een basis is en blijft een laag waarop constant verder gebouwd kan worden. PRIMER staat daarom ook voor constante groei en verbetering!


Contact

0496 87 75 08
info@wereallathletes.be
Locomotievenstraat Hal5, 3010 Kessel-Lo
PRIMER - Lay The Foundation - https://www.youtube.com/watch?v=TXSUDbdxfkk


Primer Academy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}